Male Extra Čo je to? Vedľajšie účinky
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Male Extra

Čo je to? Vedľajšie účinky

MaleExtra je sredstvo za povečanje moči in povečanje penisa. Inovacija pomaga odpraviti erektilno disfunkcijo, nezmožnost nadzora ejakulacije, reproduktivne težave. Zdravilo je narejeno v skladu s pravili varnega zdravljenja – sestavljeno je iz 100% naravnih sestavin in se dobro prenaša. Izdelek je v obliki kapsul: z njihovo pomočjo se lahko zdravite doma.

Ako použiť?

Da bi zagotovili, da se boste rešili težav s potenco in povečali penis, je treba MaleExtra jemati 3 kapsule na dan. Ta odmerek je treba razdeliti zjutraj, kosilo in zvečer. Pomembno je, da zdravilo pijete z zadostno količino vode. Potek uporabe traja mesec dni.

Zložky, zloženie

Sredstva za potenco in povečanje penisa MaleExtra ima protivnetne, stimulativne, antioksidativne, regenerativne, tonik lastnosti. Kapsule vsebujejo le koristne naravne sestavine, ki zagotavljajo pozitiven učinek v obliki obnove spolnega zdravja. Izdelku se dodajo naslednje snovi:

  • L-arginin - zagotavlja pravočasen videz erekcije.
  • L-metionin - normalizira koncentracijo snovi v telesu, ki povečajo vzdržljivost med intimnostjo.
  • 40% elagične kisline, izločene iz semen granatnega jabolka, odstranjuje toksine iz telesa, ki oslabijo moč.
  • MSM - normalizira dotok krvi v penis.
  • Cink - poveča vsebnost sposobnih zarodnih celic v vzorcu ejakulata.
  • Kordiceps - povzroča spolno vzburjenje.
  • Niacin - zagotavlja pretok krvi v prostato, da proizvede dovolj testosterona.

MaleExtra je varen način za obnovo moškega spolnega zdravja. Zdravilo je narejeno brez dodajanja sintetičnih snovi, kar ga ugodno razlikuje od analogov. Tveganje za razvoj alergij, stresa na srcu in ožiljah je izključeno.

Názory, fórum, komentáre

MaleExtra poveča pretok krvi v prostato. Zato sintetizira zadostno količino spolnega hormona. Sestavine izdelka očistijo urogenitalni trakt toksinov, se tonizirajo, povečajo spolno vzdržljivost in povečajo penis. Zahvaljujoč stimulativnim snovem moški redno dobi erekcijo, intimnost postane svetlejša.

Kde kúpiť - v lekárňach?

Rating

4.0
Dátum kontroly:

Aktualizovať dátum: